Educare in comunitate

educare in comunitateLipsa cunoştinţelor diferite domenii scad gradul eficienţei consumului de energie, eficienţei financiare deoarece determină costuri foarte ridicate ale facturilor de utilităţi şi totodată costuri inutile, ineficiente cu materialele de construcţii ce ar trebui să îmbunătăţească confortul termic al locuinţei.

Nevoia identificată este aceea de educare a comunităţii în privinţa folosirii eficiente a materialelor de construcţii şi a consumului de energie. În acest scop susţinem gratuit cursuri de Eficiență Energetică.

O altă direcţie de intervenţie în comunitate este cea prin care persoanele sunt învăţate cum să-şi prioritizeze/organizeze cheltuielile lunare astfel încât familiile să-şi asigure un confort financiar, oferindu-le gratuit cursuri de Educaţie Financiară.

În cadrul acestor traininguri beneficiarii sunt învăţaţi cum să-şi prioritizeze şi organizeze cheltuielile, astfel încât să existe un echilibru clar între cheltuieli şi venituri lunare.

Trainingul de Răspuns la Dezastre învaţă comunităţile cum să reacţioneze în cazul producerii unor dezastre naturale, astfel încât să limiteze pagubele sau să supravieţuiască unui astfel de incident.

TOT (training of trainers) sunt cursuri prin care ne dorim de asemenea să învăţăm persoane din comunitate să devină traineri astfel încât să poată să susţină astfel de cursuri şi în alte comunităţi, diseminând mult mai uşor informaţiile deţinute.

 

Misiunea noastra

Door to Home este o organizatie neguvernamentala, non-profit, care construieste, renoveaza si reabiliteaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret, pentru si impreuna cu cei defavorizati, cu ajutorul voluntarilor si al resurselor din comunitate.

Contactați-ne

Door to Home
Str. Bogdan Voda, nr. 12, Cam. 14
Rădăuţi, Suceava, 725400
România

E-mail: info@doortohome.ro
Tel: 0230 - 562751

Conectează-Te

facebook