Interventii in comunitate

copil cu ramureleIntervenţiile în comunitate includ următoarele tipuri de activităţi:

  • amenajarea spaţiilor publice (parcuri, locuri de joacă pentru copii, curţile şcolilor)
  • amenajare de spaţii destinate diverselor activităţi desfăşurate de comunitate
  • intervenţii asupra obiectivelor destinate întregii comunităţi
  • facilitarea accesului la utilităţi

Intervenţiile în comunitate vizează activităţi în urma cărora beneficiari direcţi sunt toţi membrii din acea comunitate, şi ca o componentă foarte importantă este implicarea activă a cât mai multor persoane în acest tip de activităţi.

Se vor avea în vedere activităţi de amenajări ale spaţiilor publice (curăţarea şi cosmetizarea parcurilor, a curţilor şcolilor, igienizarea malurilor fluviilor din comunitate), amenajarea de locuri de joacă pentru copii., reparaţii obiective comunitare (şcoli, biserici, dispensare, cămine culturale, grădiniţe etc)

Un alt mod prin care ne propunem să intervenim în comunitate este facilitarea accesului la utilităţi. Ne referim în mod special la aducţiunea apei în comunităţile care necesită acest tip de intervenţie, deservind astfel un număr destul de mare de familii.

 

Misiunea noastra

Door to Home este o organizatie neguvernamentala, non-profit, care construieste, renoveaza si reabiliteaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret, pentru si impreuna cu cei defavorizati, cu ajutorul voluntarilor si al resurselor din comunitate.

Contactați-ne

Door to Home
Str. Bogdan Voda, nr. 12, Cam. 14
Rădăuţi, Suceava, 725400
România

E-mail: info@doortohome.ro
Tel: 0230 - 562751

Conectează-Te

facebook