Noutăți

bbt logoDragi rădăuţeni,

Vă aşteptăm la Bucovina Build & Travel (2-7 septembrie 2019), cel mai mare eveniment de voluntariat ce se va desfăşura în comunitatea noastră, în Rădăuţi.

În perioada 2-7 septembrie 2019 vom lucra la finalizarea 15 locuinte. Mai exact vom monta împreună cu voluntarii parchet și vom varui câteva case cu ajutorul voluntarilor din Rădăuţi şi din întreaga Bucovină, case pentru familii care locuiesc în condiţii improprii.

Puteţi veni în orice zi la voluntariat în cadrul Bucovina Build & Travel (2-7 septembrie 2019) pe şantierul Door to Home pentru a ajuta cele 15 familii de rădăuţeni să se apropie de visul de a beneficia de condiţii adecvate şi sănătoase de locuit.

La voluntariat pot participa persoanele cu vârsta de peste 16 ani şi care sunt apte din punct de vedere medical să presteze activităţi care presupun efectuarea unui efort fizic. Nu sunt necesare cunoştinţe în domeniul construcţiilor, voluntarii fiind supervizaţi de persoane calificate în domeniu. Detaliile referitoare la participare le veţi găsi în cadrul formularului de înscriere la eveniment.

Stimați parteneri,

Vă informăm că începând cu decembrie 2012, Habitat pentru Umanitate Rădăuți (fostul nume al asociației noastre, acum Door to Home) a renunțat la statutul de afiliere cu Habitat for Humanity România iar începând cu 3 decembrie 2018 Habitat pentru Umanitate Rădăuți (acum Door to Home) a renunțat la ultimele elemente de nume sau brand ce ar fi creat confuzie și ar fi putut sugera un statut de afiliere cu Habitat for Humanity România și Habitat for Humanity International ori că ar mai fi făcut parte din rețeaua internațională Habitat for Humanity.

Organizația din Rădăuți își continuă activitatea sub numele Door to Home, conform schimbărilor administrative la judecătorie din iunie 2019, având o nouă identitate de brand de acum înainte. Habitat pentru Umanitate Rădăuți a fost afiliată organizației Habitat for Humanity România în perioada 2002-2012.

Misiunea noastra

Door to Home este o organizatie neguvernamentala, non-profit, care construieste, renoveaza si reabiliteaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret, pentru si impreuna cu cei defavorizati, cu ajutorul voluntarilor si al resurselor din comunitate.

Contactați-ne

Door to Home
Str. Bogdan Voda, nr. 12, Cam. 14
Rădăuţi, Suceava, 725400
România

E-mail: info@doortohome.ro
Tel: 0230 - 562751

Conectează-Te

facebook