Fii voluntar

Inscrie-te la BB&T

voluntara masurandDe ce sa fiu voluntar?

Voluntariatul este, poate, cea mai simplă şi frumoasă modalitate de a te implica în rezolvarea unei probleme. Oricine poate să devină voluntar şi să aducă o contribuţie, cât de mică, în comunitatea în care trăieşte. Important este să VREI acest lucru!

Cu toţii avem cel puţin un lucru la care ne pricepem suficient de bine; aşadar, cu toţii avem cel puţin o abilitate, pricepere sau un talent pe care să îl putem pune în folosul unei persoane care are nevoie de ajutor, în folosul străzii, al cartierului sau oraşului în care trăim sau în folosul comunităţii în general.

Iată doar câteva dintre motivele pentru care merită să fii voluntar:

  • poţi schimba viaţa celor care au nevoie de ajutor
  • acţionezi pe cont propriu, din raţiuni ce ţin de sufletul şi dorinţa ta
  • cunoşti oameni noi
  • îţi faci prieteni
  • acumulezi experienţă care îţi va folosi mai târziu
  • înveţi să lucrezi într-o echipă
  • vei primi un certificate de voluntar, recunoscut pe plan naţional şi internaţional.

Voluntarul din echipa Door to Home face toate lucrurile din inimă şi ajută la îmbunătăţirea condiţiile celor care au nevoie, lucrând pentru eliminarea şi contracararea efectelor negative ale locuirii sărăcăcioase şi ale lipsei de adăpost. Voluntarul Door to Home se simte motivat pentru că ştie că ajută la menţinerea calităţii umane esenţiale.

Cum pot voluntaria pentru Door to Home?

Există câteva posibilități cum puteți voluntaria cu noi. Dacă locuiți in zona, faceți clic pe butonul de mai jos și completați formularul.

Dacă locuiți în altă parte în România sau în străinătate și aveti o echipa pe care ați dori să o trimiteti să ofere servicii de voluntariat cu noi, vă rugăm să faceți clic pe echipe de voluntari.

În cele din urmă, dacă doriți să participati la evenimentul nostru anual „Bucovina Build & Travel“, în cazul în care vom construi mai multe case în doar o săptămână, citiți mai multe despre eveniment, făcând clic mai jos pentru intra in contact cu noi.

 

Voluntarii locali      Echipe      Bucovina Build & Travel      Stafeta

 

Misiunea noastra

Door to Home este o organizatie neguvernamentala, non-profit, care construieste, renoveaza si reabiliteaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret, pentru si impreuna cu cei defavorizati, cu ajutorul voluntarilor si al resurselor din comunitate.

Contactați-ne

Door to Home
Str. Bogdan Voda, nr. 12, Cam. 14
Rădăuţi, Suceava, 725400
România

E-mail: info@doortohome.ro
Tel: 0230 - 562751

Conectează-Te

facebook